sunnuntai 1. elokuuta 2010

walks in to the room, feels like a big balloon..

Taas on jo sunnuntai.

Perjantaina olin Saijalla yökylässä, katottiin The Runaways-leffa. Ei ollut niin hyvä kuin ootettiin, mutta onneks oli suklaakeksejä!

Lauantaina meidän piti mennä museoilemaan DChen, mutta kappas, suunnitelmiin tuli muutos. Mentiinkin sitten poolille, että saatiin Saijan hostkid harrastamaan jonkinlaista liikuntaa. Värjättiin myös mun hiukset, vaalealla. Nää on nyt vähän tämmöset oranssihtavan blondit. Että melkein on tässä tapahtunut paluu lapsuuteni hiusväriin. Ei tälle voi olla nauramatta. Hyvin amerikkalainen olo. Puuttuu vielä joku räksyttävä rotankokoinen koira kainalosta..

Lauantai-iltana Sylvana tuli sitten tähän meille hengaamaan ja vuokrattiin The Imaginarium of Doctor Parnassus-elokuva. Ihanat Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law ja Colin Farrell. Huh huh. Törkeän siisti leffa, ihania överibrittiaksentteja!
Kävin heittämässä Sylvanan sitten kotia yöllä, ja meinas tulla suru puseroon, koska tyttö lähtee maanantaina takaisin Saksaan. Kaikki on nyt joko lähteneet tai lähtevät huomenna. Kaikki ne, joiden kanssa on jaksanut hengailla. Koska melko moni auppareista on sen verran raskaita persoonia, että ei niitä kestä. Että odotan nyt innolla näitä uusia kokelaita. Yhden saksalaisen tytön kanssa treffasin jo keskiviikkona, ihan mukava se oli, mutta vähän turhan suuria suunnitelmia tuntu olevan. Ja poikaystävä kotimaassa. E-ei. Saattaa jäädä tyttären vuosi lyhyeen, on näitä nähty..

Tänään vähän nukuin univelkoja pois. Ei ehkä mikään fiksuin idea, mutta sunnuntaisin kuuluu olla laiska! Oon vaan yrittänyt miettiä, että mitähän tekis, kun on liian kylmä mennä poolillekaan. Ja selkä on ihan jumissa torstaisesta joogaamisesta, nin ei maistuis salikaan. On vaikea elämä on.

Lapset on, btw, ens vkolla jollain golf-leirillä klo 9-12. Jes! Saan siis muutaman tunnin aikaa olla ilman tappeluita! Eikä tarvia ihan koko päiväksi miettiä ohjelmata! Tosin Cee ei välttämättä ole kovin innokas menemään, se kun on niin elämäniloinen lapsi aina joskus. Sittenpähän huutaa..

Niin ja koulut alkaa 7.9. Varmasti yksi elämäni onnellisimmista päivistä ;D

Ei kommentteja: