torstai 19. elokuuta 2010

sun is in the sky, oh why, oh why, would I wanna be anywhere else?

LOMALLE!

Seuraavat ihanat 10 päivää aion ottaa hyvinkin lunkisti ja nauttia loppukesän helteistä. Ja siitä että talossa on hiljasta, kun kekarat ei oo tappelemassa.

Lauantaina mennään Emman ja Saijan kanssa käymään vähän DCssä jytteemässä illalla, kuskin rooli on yllättäen meikän niskaan laitettu, alaikäisen on heleppo hymyillä?

Sitten tiistaina otamme Saijan kanssa bussin haltuun ja lähdetään reissoomaan. Päämääränä New York City (koska Saija ei oo vielä käyny siellä kertaakaan). Teemme välipysähdyksen Philadelphiassa, muutamia tunteja ois tarkotus siellä tsippailla, ja sitten Cityn sykkeeseen. Hostelli on, että ei tarvia kodittomien kanssa yöpyä. Torstaina illasta tullaan takaisin kotikulmille. Ja sitten loppuviikosta saatan lähtä käymään Baltimoressa (koska minä en oo käyny siellä kertaakaan, vaikka sinne on joku tyyliin alle 2 tunnin matka. Hups) saksalaisten sankarittarien kera. Katsella mitä keksii. Poolillakin vois vielä makoilla, jos ois keliä. Koska ne menee nähtävästi kiinni parin viikon päästä. Nyyh. Tosin se meinaa että lapsilla alkaa koulu. Nice.

Nyt sunnuntaina meillä on btw taas aupparimiitti, ja siistiähän siinä on se, että siitä meidän perheen entisestä aupairista, Laurasta, joka asuu nykyään siis täällä, tulee meidän uusi community counselor! Tosin ei se mun "aikana" ehdi kovin pitkään olla, mutta seuraaville tulokkaille. Ja sanoisin että Laura on tosi hyvä valinta sille uralle!

Itsehän hoksasin tässä yhtenä päivänä, että ehdin hakea kouluihin nyt syksyn haussa. Vaikka luulin että en. Tai siis ainakin se linja, mille voisin haluta, pitää pääsykokeensa marraskuun alkupuolella. Eli oon sillon jo Suomen maaperällä. Ja jos ei natsaa sille linjalle pääsy, niin sitten luetaan koko kevät uusiin pyrkimiskokeisiin. Yksinkertaista, rakas Watson.

Nyt valvon kyllä ihan sikkemyöhään ja huomenna vaan laiskottelen. Meille tullaan asentamaan uudet nettikaapelit ja vehkeet, kun kuulemma vaihdetaan yhtiöltä toiselle. Eli pitää olla tässä kotosalla laskemassa miekkoset sisälle. Postiin pitäis myös yrittää ehtiä ja hiuksia vois värjätä. Oranssin paluuuuu..

Ei kommentteja: