perjantai 27. elokuuta 2010

mut mitä sun pitäisi tehdä, pitäis olla jotenkin niin smooth, ottaa sivellin ja maalata sitä taivaanrantaa..

Olen palannut takaisin Virginian lämpöön.
Philadelphiassa ja NYCssä meinas nimittäin paleltaa, mutta nehän onkin niin kauhean pohjoisessa että ei ihmekään.

Mutta muuten oli kivaa, keksiviikkona tuli puolet päivästä vettä, mutta ihan hyvin tarvottiin silti pitkin Manhattanin katuja. Meidän hostelli oli Chinatownissa, semmonen hyvin perus-siisti, lukuunottamatta paria pientä lattialla kipitellyttä torakkaa (!). Mutta sängyt oli puhtaat vaikkakin Saija valitti että jouset tuntui selässä kun nukkui. Ja sijainti oli ihan perfect; metrolla pääsi muutamissa minuuteissa ylemmälle Manhattanille, ja sekä Little Italy että Soho oli ihan siinä vieressä! Että tulipahan taas nähtyä eri osia siitäkin pikku kaupungista.

Vaikka NYC onkin ihan mieletön kaupunki, niin tykkään hen.koht. enemmän DCstä. NYC on likanen ja siellä haisee, siellä on ihan liikaa ihmisiä, lähes kaikki on töykeitä ja kaikilla on koko ajan kamala kiire. Että vaikka tämän maan natsihallinto keskittyykin tänne meille DChen, niin se tuntuu silti enemmän kodilta. DCssä on puhdasta ja kaunista. Sinne voi vaan mennä hengailemaan, makaamaan jonnekin puistoon tai istuskelemaan museoiden rappusille. Tai pyörimään kaupoille, istumaan kahviloihin, ihan mitä vaan. DCssä ihmiset on rentoja ja iloisia, eikä kukaan kiilaa sua kadulla kun sillä on niin kamala kiire.

Nyt nautin vielä parista vikasta vapaapäivästä. Lapsilla on enää (onneks) vaan viikko lomaa ja sitten alkaa se koulukin vihdoin. Ostin btw farkut, vaikka ei niitä täällä kyllä vielä tarvihe. Mutta kotiinpaluuta varten. Sanoisin että 9vkoa!

Ei kommentteja: