maanantai 9. elokuuta 2010

oh, short on money, but long on time, slowly strolling in the sweet sunshine..

Mina en ala. Meidan netti ei toimi edelleenkaan. Pitaa tassa Aan lapparilla datailla, kun taas tylsistytaan taalla niiden isan luona. Aikamoinen maanantai, kun lapset alottaa tappelemisen jo heti aamusta..

Vkonloppuna otin lunkisti.
Perjantaina katottiin viimein Saijan kanssa se Miehet jotka vihaavat naisia. Piti vissiin Amerikkaan asti tulla etta voi kahtoa ruotsalaisia leffoja. Oli vahan melkein hankalaa yrittaa paattaa, kuunteleeko sita puhetta vai lukeeko englanninkieliset tekstit. Tosin eipa se meikan ruotsin taito kovin hyvilla kantimilla ole..

Lauantaina hengasin Emman, yhden suomalaisen tyton kanssa. Se on taalla nyt kesalla kotiorjana yhdessa puolisuomalaisessa perheessa, ja se oli viime vuonna tan saman jarjeston kautta aupparina talla samaisella alueella. Eli se tietaa mita taalla voi tehda ja ei voi tehda :D Kaytiin vahan moolilla ja syomassa ja istuttiin ulkosalla auringonpaahteessa. Illasta kaytiin tsiigaan A-team -leffa. Voi terve niita Bradley Cooperin vatsalihaksia!

Sunnuntaina makasin vaan poolilla. Jalleen vahan ruskeampi on nahkani. Taydellista olemista vaan, ja kun liikaa on karventynyt, niin sukeltaa vaan altaaseen ja eikun uusiks. Mmm.

Viela kaks vkoa, niin sitten on mun loma!! JES!! Saijalla on kanssa, joten on mietitty jtn pienta reissua. Varmaan tyyliin Nyciin, tai Philadelphiaan. Tai vaikka Bostoniin.

Oon myos tutkinut lentoja lansirannikolle, ja tanaan laitoin postiin mun kotiinpaluulentojen toiveet. Kun "voi" toivoa milla vkolla haluais palata. Eli jarjesto ettii halvimmat mah lennot kotiin ja laittaa sut menemaan sillon. Kunhan pysyy ilmassa... :D

Ei kommentteja: