perjantai 20. elokuuta 2010

radioaktiivisen kalan salat kiinnostaa, radioaktiivisen kalan serkku kerran onkeen jäi, mutta karkuun hyppäs kalastajan kädestä..

Tässäpä teille Hanauma Bay. Suojeltu koralliriuttalaguunihomma. Käytiin siellä snorklailemassa. Ihan mieletöntä! Koko ajan oli kosketusetäisyydellä jos jonkimoista kalaa, kaikissa sateenkaaren väreissä, raidoissa ja pilkuissa. Pienen pienistä sinteistä semmosiin ihan hyvänkokosiin otuksiin. Vaikkakin näki, miten ne korallit oli menettäneet värejään. Niisk, tätä julmaa maailmaa ja saasteita.

Tommosia Baywatch:stä tuttuja rantavahtikoppeja. Joku mamma oli jossain vaiheessa olevinaan ongelmissa siellä sukeltaessaan (vaikka siis vettä oli max vyötärölle..), niin ehkä 30 sekuntia sen apua-vilkutuksista ja kaks hyväkroppaista hengenpelastajaa oli sen vierellä. Suit sait ne nappasi surffilaudat rannalta ja käsillään meloi sen mamman luokse. Äksöniä, äksöniä!!




Jaksan aina nauraa kaikille kylteille, vaikka ne ois mitenkä asiallisia. Mutta jos ensin on että auki päivittäin ja sitten että äähää, tiistaisin ollaan kiinni, niin saahan sille itekseen hihitellä? Saahan?

Hippi taas hihkui, kun bongasi katulamppuja, jotka toimi sekä aurinkopaneeleilla että tuulen voimalla pyörivillä tommosilla jutuilla!


Lapset on helppo hyydyttää, kun vietetään koko päivä snorklaten ja kävellen. Saattaa tosin itekin hiukan väsyä samalla.. ;D

Ei kommentteja: