keskiviikko 11. elokuuta 2010

keltainen toukokuu, mikset sa jo tuu..

Meidan modeemi on kuulemma romuna. Tanaan pitas tulla uutta tilalle nin paasis omalla koneellakin nettihin. En tykkaa naista jenkkinappaimistoista.

Saatoin eilen taas rakastua yhteen elokuvaan. Kaytiin kattoon Ketun kanssa Step Up 3D. Ensimmainen mun nakema kolmedeeleffa, jossa oikeesti tuntuu etta joku hyppaa sielta kankaalta sun syliin! Ja voiko ihminen osata tanssia niinkuin leffan sankarit?! Suu auki varmaan koko sen elokuvan ajan vaan olin, ihan sanattomana! Ja siis hei kuuma se paaosamies, Rick Malambri tai jtn. Huh huh! Just semmonen hyvanmielen-elokuva, endorfiinit virtaa ja lopputekstien jalkeen tekis mieli alkaa tanssimaan omalla rytmitajuttomuudellansa. Vois kayda uudestaan kattomassa. Kaks viikkoa putkella samaa leffaa. LOVE!!

Ulkona on niin pirun kuuma ja kosteusprosentti jonkun 110, niin pakko olla sisalla. Code red nahtavasti. Menee vaan hermo kun kekarat tappelee entista kauheemmin. Huomenna mennaan maalaamaan posliinimukeja tahi saastopossuja. Heitelkoot niilla sitten toisiaan..

Cee askarteli tuossa juuri jtn, ja nyt on siskonsa juoruamassa mulle, etta ylakerran seinissa on sinisia kadenjalkia.." It wasn't me! Ok, but it was and accident!" ja kamalaa huutoa, potkmista ja itkua. Nailla lapsilla ei ole kaikki muumit oikeesti laaksossa, kun ne yrittaa tappaa toisensa jos toinen vahingossakin vilkasee toista. Ja on maailmanloppu jos vahingossa tapahtuu jtn. Tokihan siis kaikki lapset tappelee joo, mekin on norttien kanssa toisiamme hakattu valilla ihan huolella, mutta nailla amerikantoivoilla on semmosia vihanhallintaongelmia etta jonain paivana sattuu viela pahasti. Anna mun kaikki kestaa.. Koulut vois jo alkaa?!!

Ei kommentteja: