tiistai 28. syyskuuta 2010

all my life I've been searching for something, something never comes, never leads to nothing..

Kävin tänään Saijan ja Saksan tyttöjen kanssa tähtitaalalla juoruamassa. Join green tea latten. Maistui vähän pinaattikeitolta. Ei tartte toiste ostaa..

Kristyhän tekee täällä muuvsseja. Jo nyt. Se oli nimittäin eilen treffeillä ja tänään kanssa. Saman miehen kanssa toki. Se oli tavannut sen Ukrainan suurlähetystössä, vaikkakin se mies on valkovenäläinen (mutta niillä ei kuulemma ole omaa Amerikan suurlähetystöä, eli pitää mennä naapurimaahan). Joku rikas bisnesmies, joka lensi bisneksiltään muista osavaltioista varta vasten DChen tapaamaan Kristyä. Terve. Varsinaisia itäblokin vahvistuksia..

Aalla on nyt torstaina synttärit. Se pitää kekkerit muutamalle kaverille lokakuun 9. Garyhän sitten oli varannut partyihin limusiinin, johon tytöt pakataan ja ajelutetaan ympäri DCtä. Kyydissä tulee olla myös aikuisia, joten minä ja Kristy mennään mukaan. Nice! Kelpaahan sitä jonkun limon kyydissä kruisailla! Vaikkakin teinityttöjen kanssa. Nauroin vaan Garylle, että mitähän se meinaa keksiä kun Aa täyttää super sweet 16. Vuokraa yksityisjetin ja lennättää Pariisiin?

Pitää vissiin oikeasti alkaa siivoilla täällä minun valtakunnassa. Vähän liikaa turhaa tavaraa. Kristy varmaan haluais purkaa nuo laukkunsa. Mutta kun oon niin laiska. Saattaa vaan käydä silleen, vaihteeks, että tulee vähän kiire. Kun vois noita kenkiä esmes laittaa postitse, ja toivoa että ne löytää perille asti. Jos tästä pikkuhilijalleen.. ;)

Ei kommentteja: