torstai 16. syyskuuta 2010

revolutionaries wait, for my head on a silver plate, just a puppet on a lonely string, oh who would ever want to be king?

Nää mun päivät menee oikeesti aivan liian laiskoiksi. Tänäänkään ei tarvinnut tehhä edes ruokaa. Aa piti viedä illasta terapiaan, that's it. Mimalla oli synttärit, joten meillä on taas jääkaapissa kakkua. Mitkä jenkkiläskit?

Eilen olin iltavuorossa. Näillä meni kaikilla aikataulut ristiin niin vahdin Ceetä illan niiden isän luona. Tilattiin ihan superhyvää pitsaa, syötiin sitä liikaa ja voivoteltiin lattialla, leikittiin legosotaa ja piirrettiin sarjakuvaa. Kun ei kerran sitä televiisiota saa nyt katsella. Mutta oli hauskaa, ja sain vähän ylimäärästä rahhaakin.

Saija haki mut tästä sitten vielä yölliselle Wal Mart-ostosreissulle. Ja löysin ehkä siisteimmän leffan sieltä alelaarista! The Secret of Nimh, eli Nimh- Rouva Brisby ja hänen salainen maailmansa. (klik-klik) Oon jo kauan yrittänyt miettiä, mikä sen leffan nimi on! Kun muistan siitä pari puolikasta pätkää, kun joskus pienenä oon sen nähnyt, mutta hankala alkaa ettimään kun ei ole mitään millä hakea. Mutta nyt se löytyi, ihan sattumalta! Todellakin katon sitä tämän illan!

Huomenna on taas perjantai, eikä tartte ilmeisesti edelleenkään tehdä mitään. Koska lapset lähtee isälleen. Rentooo! Tosin ärsyttää kun en voi käyttää tätä vapaa-aikaani edes juoksemiseen. Hmph.

Viikonlopun suunnitelmista ei ole yllättäen tietoa vielä, mutta jtn siistiä. :D

Ei kommentteja: