torstai 9. syyskuuta 2010

in the middle of September, we'd still play out in the rain, nothing to lose but everything to gain, reflecting now on how things could've been..

En amatöörinä jaksanut (lue: osannut) enää kääntää tuota mustelmaani ylösalaisin, jotta yhdennäköisyys mario-sienen kanssa olis vieläkin selvempi. Mutta eiköhän tästä jo saa sen pointin..

Kävin tänään tosiaan siellä tohtorilla. Pistivät röntgeniin ja polven ultraääneen, jonne piti ajella joku reilu vartti suuntaansa, kun eivät voineet olla samassa mestassa. Kummaa. Mutta anyways, kauniin tuollaisen kaavun sain laittaa päälleni, kun selkääni vähän kuvailtiin radioaktiivisilla ainehilla.
Selästä ei onneksi löytynyt mitään tavallisuudesta poikkeavata, jumissa se vaan on, mutta polvesta kylläkin. Siellä oli hamsteri! ELI siis virallisesti hematooma, joku verihyytymämöykky. Kiva. Tais olla vähän kovempi se isku siinä kolarissa?

Nyt mun pitäis mennä toiselle tohtorille hakemaan lausuntoa, ja kuulemaan josko ne haluaa amputoida multa raajan vai piikittää vaikka verenohentajia tai antaa olla vaan. Plääh. Jaksais tapella niiden maksujen kanssa. Koska siis mun piti tänäänkin maksaa sekä tohtorikäynti $95 ja röntgenit $357 omalla luottokortilla, ja laskut pitäs laittaa vakuutusyhtiölle että saan rahani takaisin. Vitun vaikeeta.

Mutta siis lekurikin toitotti, että pitää ottaa iisisti eikä saa urheilla. Silleen ihan kiva, että on oikea syykin tälle kaikelle laiskottelemiselle, mutta vähän ärsyttää kun nyt jää sitten viimeset MAKSETUT jooga- ja salikäynnit välistä. Lovely. Pitikö taas sattua, häh!? (kaikki onkin kyllä silleen mennyt turhan hyvin, hmm, pessimismi valtaa alaa..)

Ei kommentteja: