torstai 2. syyskuuta 2010

it's a brand new day..

Oon tässä parin päivän aikana selittänyt samat asiat neljälle eri vakuutusyhtiölle. Samat kysymykset, samat vastaukset. TODELLA ärsyttävää.

Saatiin myös vuokra-auto. Koska Saturn oli välttämätön jokapäiväisessä liikkumisessa ja jottain, vakuutusyhtiöt maksaa tai se syyllinen mies. En tiiä. MUTTA siis minähän en saa ajaa sitä vuokra-autoa, koska olen alle 21-vuotias. Tyhmä maa. Tyhmät lait. Jotenka siis hostmom ajaa tuolla vuokraversiolla, valtavan isolla valkealla autolla, oisko ollu Chervolet tahi Dodge tai jotain. Mutta semmonen joku seittemänpaikkanen, koska sen pitää ajaa kimppakyytejä töihin.

Ja minullehan sitten annettiin avaimet tuohon hostmomin Toyotaan. Sienna-mallinen tommonen "jalkapalloäiti-auto", "van". Kävin tänään vähän ajelemassa aamusta ja sit mentiin lasten kanssa sillä poolille. Ja ihan älyttömän hyvä auto ajaa! Vaikka onkin ihan liian iso. Peruuttaessa tuntuu että olis bussin ratissa. Mutta se on kuitenkin sen verran uusi, että siitähän löytyy peruutustutkat ja pelit, että eiköhän tämä tästä, en valita.. Ja kyllähän sitä laiskistunut ihminen automaatilla mieluusti ajaa! ;D

Cee meni isänsä kanssa johonkin kouluhommaan, tapaamaan uutta opettajaa ja näin, ja Aa menee omalle koululleen samanhenkiseen tilaisuuteen. Rauha talossa. Taas muistin, kun oltiin Ceen kanssa kahestaan ti ja ke, kun Aa oli sen kaverin luona kyläilemässä, miten ihana lapsi tuo poika on! Ei kiukutellut, halusi tehdä muutakin kuin pelata xboxia, käytiin ulkona ilman tappelua, tehtiin vähän matikkaa ja luettiin kirjoja ääneen. Yleensä oisin saanut raahata kiljuvaa lasta ja pakottaa sen tekemään kaikkea. Mutta heti kun isosisko ei ollut maisemissa, oli helpompaa. Nuo ei vaan tule toimeen keskenään. Tiedä mikä siinä on.

Lasten isä jätti meille rutkasti rahaa bensaan ja jos mennään johonkin. Siksipä käytiinkin Ceen kanssa vähän jätskillä ja leffassa.. Muahhahhaa.

Hostporukat muuten menee naimisiin ensi viikon viikonloppuna, kivasti 11.9. Nine eleven ja silleen. Saattaa terroristit vaikkka hyökätä.. Mutta siis pääsen ostamaan jonkun ylikivan mekon! Ja syömään kakkua. Uujeah!

Ei kommentteja: