perjantai 24. syyskuuta 2010

venäjänmaa toi lapsille, vanhoja mummoja, ja niiden sisällä on uusia mummoja, ja niiden sisällä on uusia mummoja, ja niiden sisällä on uusia mummoja..

Meidän uusi au pair on saapunut. Kristy. Mutkien kautta toki, kun sen lento oli peruttu ja se joutui hengaamaan lentokentällä lähes koko päivän. Mitenkä nämä ei osaa noita lentoja ikinä laittaa kohilleen?

Vaikuttaa ihan mukavalta tytöltä. Tai no, 25-vuotias ei ehkä oo enää ihan tyttö. Mutta anyways. Ulkonäöltään hyvin sellainen itäeurooppalainen. Aka pitkä ja laiha. Ja osaa jopa englantia! Hiphei, kommunikointi sujuu!

Että suattaa jopa selvitä seuraavat pari viikkoa. Tosin, lähenemme uhkaavasti sitä tosiasiaa, että mun pitää alkaa pakkaamaan mun kamoja. Njäh. Kun ei ehkä sinne viimeseen iltaan voi aina jättää. Voisi tsekata, että kuinka monta vanhaa t-paitaa vois heittää pois (että voi ostaa uusia tilalle, pitkähihasia ehkä tosin kun ilmasto vähän vaihtuu..). Postissakin sain jopa käytyä ja kysyttyä, että millasilla merkinnöillä voin laittaa vaikka noita käytettyjä kenkiä menemään kotio. Personal items'ejä paaaaaaaljon. Tai ei. En tiiä vielä. Tilannekatsaus tekemättä..

Joudun kai menemään ihmisten aikoihin nukkumaan, kun Kristy punkkaa täällä kellarivaltakunnassa. Hyvästi yömyöhäiset skeittauskanavan tuijotukset! (PYH, onneks on ihmisellä tämä läbtöb! )

Ei kommentteja: