torstai 30. syyskuuta 2010

paint yourself into this picture, wait there for the blast to hit you, will you come back down, head up in the clouds?

Tarjolla tänään : ukrainalaista syndekakkua. Oli aika kuivakkaa. Eikä kovin makeaa. Ja nuo kakkupohjat noissa kerroksissa, ne oli semmosia ohuita lituskoja. Uskaltaakohan tuon Kristyn, koodinimi Natasha, kokkailuihin oikeestaan luottaa? :D

Käytiin jälleen perinteikkäästi siellä japanese steakhouse -ravintolassa. Tulta ja lenteleviä katkaravunpalasia. Outille teriyakilohta, ommmnomm. Ja hirveä ähky. Miksi oi miksi on pienestä pitäen minullekin opetettu, että lautanen on syötävä tyhjäksi? Tässä maassa ne lautaselliset vaan tuppaa olemaan kolme kertaa niin suuria kuin luulis. Niin mitkä jenkkiläskit, taas?

Taas ois viikonloppu edessä ja suunnitelmat tekemättä. Voisin haluta katsomaan The Social Network -nimisen elokuvan, joka kertoo tositarinan miten meidän kaikkien jumaloima facebook sai alkunsa. Ja siin on hei Justin Timberlake! Osasin äsken jopa laittaa ihan sen youtube-ikkunan tähän, jossa ois ollu se traileri. Mutta niin dataaja en toki ole, että oisin osannu säätää sitä pienemmäksi. Nyt se nimittäin ois peittänyt puolet myös tuolta sivupalkista. Voi elämä..

Ei kommentteja: