lauantai 18. syyskuuta 2010

tänään oli jälleen ihan liian lämmin, silloin kun tähän paistoi aurinko, se liimasi paidan märkänä ihoon, kuin jossain kaukana etelässä..

Laiska lauantai ja meikän aamupala (siinä kahen aikaan iltapäivästä). Tuossa on sitä maagista raakasuklaata. Yritän katsokaas nyt olla niin olevinaan terveellinen. Sitä ei lasketa, että söin päivällä kakkua.

Nukuin liian myöhään enkä oo tehnyt mitään. Täydellistä. Koiran käytin lenkillä, koska lupasin. Mutta keli oli kyllä sen verran ihana, että ei haitannut yhtään! Edelleen tuntuu hassulta, että syyskuun puolessa välissä voi heilua ulkona shortseissa ja t-paidassa. On tosin iltasin jo vähän viilee..

Vähän jo suunnittelin, että mitä vois nähdä kun tuonne Kalifornian suunnille sitten heilahdan. Perus-turisti-outi. Vois ostaa vaikka karttoja, että löytää sit kotiinkin. :D
Tässä on sitten taas meikän mässyiltapala. Firman viimeinen slaissi ruisleipää! Onneks kohta pääsee syömään ihan riittämiin!
Kohta alkais töllöstä Dear John -nyyhkyleffa. Että eiköhän tää tässä mene.

Mä en muuten saa ottaa kuin yhden matkalaukun ilmaiseksi kun palaan kotiin. Anteeks?! Muutenkin tulee ongelmia pakkaamisen kanssa! Että halavempi reissu nähtävästi..

Ei kommentteja: