maanantai 27. syyskuuta 2010

I'm a nervous wreck, I'm a broken man..

Kellarivaltakunnassani näyttää nyt tältä. Kikakika.

Eilen oli tosiaan se aupparimiitti, minun viimenen ja Kristyn ensimmäinen. Aamullahan tietysti satoi vettä, joten oletettiin että mennään museoilemaan. Mutta tottakai kun päästiin DChen asti, aurinko porotteli hyvinkin iloisesti, joten picnicille kuitenkin. Vaikka ei otettukaan vettä ihmeempiä mukaan. :D Siellä oli kai tarkotus vähän pelailla jtn hassuja leikkejä, mutta kukaan ei oikeen innostunut. Ylläri. Siispä hengailtiin vaan ja juteltiin. Saksalaiset oli yllättäen taas omana ryppäänään, ja Kristylle löytyi yksi ukrainalainen kanssasisar. Että ei sekään ehkä tylsisty. Tai voi olla. Yhden suomalaisen tytön tapasin myös, se on ollu täällä joku 5kk, hyvin semmonen perussuomalainen piilovittuileva rento tapaus. Blondi ja siniset silmät. Ja senkin mielestä saksalaiset aupparit vaan on jotenkin vähän ärsyttäviä, mutta kun ei ole muitakaan niin pakko kaveerata niiden kanssa. xD

Ja on tuo Kristykin vähän jännä. Vähän turhan innokas ja koko ajan neuvomassa, miten joku asia pitäs tehhä. Elä ala minua neuvomaan. Maanantaina vielä. Onneks se teki kuitenkin tänään ruoan..
Lapset tykkää Kristystä kai ihan ok, tosin Cee ei kiinnitä siihen juuri mitään huomiota. :D Ehkä poika tajuaa pyytää sitä leikkimään legoilla, kun minä en enää ookkaan täällä. Ainakin toivottavasti..

Menee hermo kun pitää edelleen setviä siitä kolarista tulleita lekurilaskuja. Kuka maksaa ja kuka ei. Kuka huijaa ja ketä huijataan. Pitänee taas huomenna soitella vähän semmosia kiukkusia puheluita..

Tänään aion kuitenkin makoilla sohvalla ja katsoa telkkaria. Koska ensin tulee Gossip Girl, sitten World of Jenks, ja viimesenä the Buried Life. Huh huh! Komioita skeittaripoikia, nam..

Ei kommentteja: