lauantai 25. syyskuuta 2010

matkustan ympäri maailmaa, laukussa leipää ja piimää vaan, jos mua hiukkasen onnistaa, niin uuden ystävän saan..

Meitsi on tänään ajeluttanut Kristyä ympäri ämpäri. Että varmasti on silläkin suuntavaisto ihan hukassa. Esittelin näitä meidän huudeja siis lähinnä. Ja käytiin sitten vielä vähän ostarilla pyörimässä. Ostin vanhingossa yhden paidan. Mutta pitkähihasen! Suhteellisen lämpimän, toivottavasti.

Tuolla Kristyllä on aika jänniä tapoja. Se esim juo vihreää teetä sokerin kanssa ja aina aterioilla, myös silloin kun söi pitsaa. Whot? Kyllä minäkin vihertävää teetä juon, ilman mitään lisukkeita tosin, kun syön vaikka sushia. Mutta pitsaa? Ja sitten sillä on joku spesiaali palasaippua, jolla se pesee käsin sen vaatteita lavuaarissa, koska niissä on kaikenmaailman timangeja, niin niitä ei voi laittaa pesukoneeseen. Siinähän hinkkaa. Mutta se kuulemma rakastaa ruuanlaittoa ja leipomista, joten tiedän kuka meillä oikeasti kokkaa seuraavat kaks viikkoa...

Huomenna sitten suuntana DC ja massiivinen aupparimiitti. Sellainen picnic-henkinen tapahtuma, jonne pitäs tulla lähes kaikki DCn lähialueen aupparit. Ainakin minun käsityksen mukaan. Tyyliin joku 40-50 ihmistä. Tosin, surprise, huomiselle on luvattu sadetta, joten picnic saattaa kuulemma muuttua museoksi. Käyhän sekin.

Olin jo ihan maissa, että missasin Family Guyn uuden kauden ekan jakson, mutta ehei! Se tuleekin vasta huomenna! Oi tätä iloa!

Aalla on ensi torstaina synttärit, se täyttää mageat 14. Teiniiii. Pitäs vissiin joku lahja keksiä. Hmm..

Ei kommentteja: