maanantai 20. syyskuuta 2010

all summer, drinking water, time to keep your eyes..

Sunnuntaina käytiin Lisan kanssa pikaiseen DCn paisteessa, kun Lisan piti hakea jtn juttuja sen kaverilta. Meidän piti käydä yhdessä museossa, mutta keli oli ihan liian hieno sisällä hengailuun, joten päätettiin vaan kävellä ympäriinsä tuossa ihanuuskaupungissa.

Lilluteltiin vähän varpaita suihkulähteissä. Ja naureskelin sitä, että otin taas valokuvia kaikista "hei me oltiin sotimassa"-muistomerkeistä. Pasifistina Amerikassa?

Sitten kävin vielä illalla loppujen saksalaisten sankarittarien kanssa Starbucksilla. Ne on ihan mukavia tyttöjä, niin vähän surettaa kun täältä sit lähtee kotia kohti. Mutta taas lisää yöpymispaikkoja, jos lähtis reissaamaan Eurooppaan ;D

On muuten hyvinkin helppo säästää rahaa, kun ei ole autoa eli ei pääse mihinkään. Että ehkä tälläkin kaikella sit taas oli tarkotuksensa..?
Tosin voi olla hyvinkin jännää näyttää sille uudelle aupparille näitä huudeja ja tutustuttaa ihmisiin. Ja siis se, että tässä kaks viikkoa istutaan sen kanssa kahtomassa telkkaria kun lapset on koulussa. "Joo niin ei sun silleen tartte täällä mitään tehdä, mäkin yleensä vaan nukun ja oon facebookissa.." Mutta toki laitan sen tytön sitten tekemään ne kaikki vähäisimmätkin hommat, että varmasti tottuu näihin rutiineihin. "Sähän voisit vaikka laittaa jotain perinteistä ukrainalaista ruokaa nyt koko loppuviikon?" ...

Nyt vois kattoa loput Gossip Girlistä ja jatkaa inkivääriteen hörppimistä.

5 kommenttia:

tannttu kirjoitti...

Pakko vielä kysyä, että minkälainen se haastattelu oli?
Jännittää se ehkä eniten :D

outí kirjoitti...

Ei se ole mitenkään paha. Mä ainakin vaan kävin juttusilla yhden mukavan rouvan kanssa. :)

Se haastattelija kyselee sulta kaikkia juttuja englanniksi, tyyliin mitä mieltä oot tästä ja tästä, ja mitä sä tykkäät tehdä sun vapaa-ajalla, ja miks oisit hyvä aupairiksi. Sitten piti tehdä joku "koe" eli laittaa rakseja ruutuun semmoseen monisteeseen, jossa oli jtn ihan perusjuttuja englanniksi, semmosta ala-aste tasoa :D
Ja taisipa olla vielä joku psykologinen testilappunenkin täytettäväksi, aka " suututko helposti? miten ilmaiset sen? oletko hullu? "

Hyvin se menee, kunhan et panikoi turhaan. Ne vaan haluaa tietää, osaatko puhua englantia ollenkaan ja millä mielellä oot lähössä. :)
Tsemppiä!

tannttu kirjoitti...

Okei ei kuulosta pahalta, kiitti taas :D

Ja hei muuten taas kysymys: Kauan sulla meni sen nettilomakkeen lähettämisestä, että olit koneessa? :D

outí kirjoitti...

Umm, mulla kesti kolme kuukautta siitä kun laitoin ne kaikki lopulliset hakemukset ja suositukset, ennenkun mää sain tän perheen. En nyt muista millon mä sen nettilomakkeen laitoin :)Riippuu tietty miten tehokkaasti saat ne viralliset lappuset sitten laitettua, mä meinasin olla vähän laiska.. :D

Mutta siis se miten nopeesti niitä perheitä löytyy, riippuu yleensä ihan siitä, että mihin aikaan vuodesta niitä yrittää ettiä. Eniten uusia auppareita tänne tulee yleensä kesällä ja sit alkuvuodesta. Ja jos ei meinaa löytyä, niin sitä hakuaikaa voi vissiin pidentää tai vaihtaa maata.

tannttu kirjoitti...

Okei, kiitti taas! :)