tiistai 21. syyskuuta 2010

no glowing metal on our ship of wood only, free happy crazy people naked in the universe, we speak earth talk, go ride the music..

Mukava oli tänään käydä kaupassa hostmomin luottokortin kanssa. :D
Piti siis käydä Costcossa, semmosessa valtavassa tukkukaupassa, ja sinne ei pääse edes sisälle, jos ei omaa jäsenkorttia. Niin minunhan piti siis ottaa se hostmomin kortti, jossa on luottokortti samassa, että sillä voi myös maksaa. Näytän kai näine blondeine hiuksineni niin paljon hostmomilta, kun eivät kyselleet mitään henkkareita edes. Mutta oli ihan mukava ostaa valtavia määriä tavaraa.

Sitten väsäsin dinneriksi semmosia lohifileitä. Semisti hyviä! Onneks Cee ei halunnut syödä omaansa, niin mulle on huomiseksi lounaaksi vielä lisää! Jeah.
Kun sitten palaan kotiin, haluan syödä aivan valtavasti savustettua lohta. Myös uunilohi kelpaa. Koska en ole tässä vuoden aikana saanut syödä tarpeeksi suuria määriä kalaaaaaaaaa. Mutta tuhansien kalaruokien maahan tieni käy!

Hengasin myös Lisan kanssa, ajeltiin mm. ympäriinsä sen hostperheen hybridiautolla. Rakastan sitä kaaraa! Ekologisuus kohillaan. Huomenna sitten kai leffaan ja kaffelle, kera Saksan tyttöjen.

Hostmom ehdotteli, että tehtäis ensi viikolla sillälailla, että mä ajan sen aamulla sinne parkkipaikalle mistä sen kimppakyyti lähtee, jotta saan auton sitten päiväksi käyttöön. Koska ei muuten oikeesti hymyilytä sen uuden kotiorjan kanssa, kun en voi näyttää sille näitä ympyröitä. Tämä tosin edellyttää, että mä lähden viemään hostmomin kuudelta aamulla. Nam?

Sain tänään myös viimein laitettua haut menemään ammattikorkeisiin. Pääsykokeita odotellessa..

Oon tässä miettinyt, että miten selviä Suomessa kun siellä ei saa appelsiininmakuista gatoradea (sitä urheilujuomaa siis). Kai? Olen nimittäin siihenkin hyvin koukussa. Parasta ikinä! Kunnon väriainelitkua!

Ei kommentteja: