perjantai 10. syyskuuta 2010

while everybody else is getting out of bed, I'm usually getting in it, I'm not in it to win it, and there's a thousand ways you can skin it..

Perjantai aamuni kului kuin siivillä lääkäreille soitellessa. Not. Monessa paikassa olis ollut seuraava vapaa aika joskus kolmen viikon kuluttua, tai sitten ne ei pystyneet ottamaan mua koska olin kolarissa. Ihme säätöä taas. Lopulta sain kuitenkin lekuriajan, vieläpä samalle iltapäivälle!

Siispä eikun tohtoriin. Ottivat jällehen lisää röntgenkuvia, nyt tosin vain tuosta polvesta, ja se mukava lääkäri katteli myös ne minun polven ultrakuvat. Ammattimies asialla, ja totesi että ei ole mitään hätää. Että polvi otti siinä kolarissa niin pahasti iskua, että se mustelma muodostui valtavaksi ja verikin vähän pakkaantui. Tai näin ainakin ymmärsin.
Pitää siis kuulemma vain lepäillä ja useaan otteeseen päivän aikana hautoa tuota polvea jäällä. Pitäs parantua itekseen. Tosin jos ei parissa viikossa helepota, niin marssia takaisin. Sain myös vähän tujumpia särkylääkkeitä, että kärsii kävelläkin.

Tämän päivän loppusumma: $300 plus reilu kolmekymppiä niistä lääkkeistä. Lähtee maanantaina nimittäin semmoset korvausvaatimukset että! :D

Tämä päivä sujuikin siis varsin tehokkaasti, kun piti autolla ajaa joku puolisen tuntia sinne lääkärille, per suunta. Toki kävin ensin hakemassa ne ultrakuvat sieltä toisesta mestasta. Huoh. Tässä maassa on liian pitkiä nuo välimatkat. Vaikka toisaalta, mikäs tuolla hostmomin autolla ajellessa..

Garyn tyttö, Bianca, tulee tänään meille ja majoittautuu kuulemma meikän kellarivaltakuntaan. Ihan siistiä, onpahan juttuseuraa. Ja huomenna sitten häähumussa!

Ei kommentteja: