maanantai 4. lokakuuta 2010

been thinking a lot today, oh, I think I'll write a screenplay, oh, I think I'll take it to LA, oh, I think I'll get it done yesteday..

Joo-o, vissiin aavistin oikein miten tämä päivä tulee menemään. Ihan silkka maanantaifiilis. Totally. Koko yön satoi vettä, joten en saanut unta kun pisarat hakkasi ikkunaan niin hullulla rytmillä. Nukuin sitten lopulta alle neljä tuntia. Kunhan Cee oli saatu kouluun, yritin mennä päikkäreille, mutta eihän siitä tullut mitään kun puhelin soi jatkuvasti.
Että kiitos vaan.

Koko loppupäivä onkin menny vähän semmosessa sumussa. Pää jäässä kuin ois pahempikin darra. Ja hostmom pyysi käymään kaupassa ehtimässä jtn ihme superkeittoa. Kesti muutama hetki ennenku löysin. Tämän horroksen kanssa.

Tänään on kuitenkin mun telkkaripäivä, joten en voi ihan vielä edes unille mennä. Nukun sit vaikka huomenna.

Soitin taas tänään vakuutusyhtiölle. Kuulemma yrittäävät toimia niin nopeaan kuin mahollista. Mutta mä lähden 20 päivän päästä kotiin, että sitä rahaa tänne kuin olis jo! Luottolasku vähän huutelee maksajaansa. Argh. Menee hermo. En suosittele ikinä olemaan kolarissa. Ainakaan tässä maassa. Enkä kyllä muutenkaan.

Bongasin eilen hampaastani valtavan reiän. Kiva joo. Ja kaikki tämä ärsytys noista vakuutushommista on puhkassu jonkun kummallisen ihottuman mun sääriin. Onneks ei oikeesti ole enää montaa päivää, niin pääsen Suomen ilmaiseen terveydenhuoltoon. Tai ainakin edullisempaan. Reippaana tyttönä sitten tietysti kuukletin, että minkähän sortin ihottumata tuo mahtais olla. Aina yhtä viisasta lukea lääkäriopuksia ja muita. Luulotauti vaan pahenee. Ja siis se mikä nyt vastais ehkä tätä minun tapausta, oli joku jota tulee yleensä vain 50-60 vuotiaille miehille.

Hmm.. ei tainnu tulla Outista lääkäriä?

Ei kommentteja: