tiistai 12. lokakuuta 2010

we've been on the run, driving in the sun, looking out for number one, California here we come..

Dodih! Nyt ois kamat kasassa ja minäkin jopa suht lähtävalmiina.

Näyttää kovin tyhjältä tuo minun makkari, kun tungin kaikki viimesetkin roippeet mun isoihin matkalaukkuihin. Ne jää tänne oottamaan kunhan tuun reissusta.

Huomenna aamulla siis starttaa lentoni kohti Los Angelesia. Sitten sunnuntaina suuntaan kulkuni San Franciscoon, ja 21.pvä sitten takaisin tänne Burkeen.
Josta 25.pvä takaisin koti-Suomeen. Siihenkin enää 13 päivää! Darn! Päivät lentääääääääääää!

Minua saavutaan hakemaan noin puolen tunnin päästä, ja viedään metrolle. Sitten metroilen niin pitkälle kuin pääsen, ja hyppään bussiin kohti Baltimoren lentokenttää. Seikkailu alkakoon!

Saija osti mulle semmoisen pienen vihkon, johon voin kirjoittaa sille matkaoppaan. Että missä kahvilassa istuessa bongaa parhaimman näköiset miehet, mihin ei kannata mennä, ja kuinka selviää minibudjetilla. Jotain tällasta siistiä.

Lupaan olla tosi varovainen, en kulje hämärillä sivukujilla keskellä yötä. Ja hankin jonkinnäkösen suihkutettavan asian (hajuveden/dödön/hiuslakan) jolla voin spreijailla naamaan kaikkia epäilyttävyyksiä. Lupaan ottaa paljon paljon kuvia, muistaa myös syödä, olla shoppaamatta kaikkia rahojani, ja olla varovainen. Ja olla varovainen. Ja laittaa postikortteja. Ja laittaa porukoille maileja, että missä meen.

Outin boheemi seikkailu Kaliforniassa, starttaa än-yy-tee-NYT! ...

Ei kommentteja: