lauantai 16. lokakuuta 2010

if you're going to San Francisco, be sure to wear some flowers in your hair..

Miten naa paivat menee taas nain nopeesti?

Tanaan hengasin tosiaan taas Essin ja kumppaneiden kanssa. Kaytiin ottamassa jarjettoman siisteja kuvia Hollywood-kyltista. Mentiin siis ihan sinne ylos kukkuloille asti. Ja vielapa sinne minne ei ehka ois saanut. Johonkin around 100 metrin paahan siita kyltista! Siita ois niin voinu kavella vaan sen maen lopun ylos ja ois voinu vaikka potkia ne kirjamet nurin. Hohoh.

Sit kaytiin myos Observartorylla, mista nakis koko taman Losin kylan, jos ei ois sumusta. Mutta tokihan tanaankin oli semmonen savusumu (saasteita?) paalla, etta hyva etta naki edes sita kylttia.

Mun piti menna sinne elaintarhaan, mutta siina vaiheessa kun laskeuduttiin Observatorylta, kello naytti jo puolta kolmea ja se zoo ois menny kiinni viidelta. Ja ois pitany ettia viela bussi sinne. Mutta eipa tuo haitanne. Oli tosi hauska paiva muutenkin.

Nahtiin myos Downtownissa kiertaessa kun ne kuvasi jtn Hondan tai Mazdan (tai jonkun muun aasialaisen automerkin) mainosta. Ne pysaytti aina hetkeksi liikenteen yhdelta isohkolta tielta, ja ajoivat kolmella ylisiistilla uudella autolla ihan julmetun kovaa sita pienta patkaa. Videokuvaa on myos, voin esitella halukkaille..

Nahtiin myos Staples Center, tuo Lakers-koripallojoukkueen kotistadium. Vou.

Huomenna SAN FRANCISCOON! Bussimatka kestaa jonkun seitteman tuntia, mutta naanpahan ainakin maisemia, lentokoneesta ei nakis. Ja hei, bussi makso vaan $25 ! Etta istun ihan kuinka kauan. On evaat jo hankittu, niin selvian.

Ei kommentteja: