keskiviikko 6. lokakuuta 2010

do you think I should write a novel, maybe write some songs, I'll show you I'm the genius, you thought I was all along..


Mun tiistain aamupala. Ja lounas. Ja päivällinen. Pannukakkujaaaaa. Vieläpä chocolate chip pancakes. Ihan itse kokkasin. Ja liikaa siirappia päälle. Voin kertoa, että ei ollu kovin hyvä olo jäläkikäteen. Mutta pitäähän sitä nyt ottaa kaikki ilo irti tästä Amerikanelämästä! Hyvillä mielin voi sitten palata äitin ruokapöytään. (Niin ja iskä hei, savulohta kiitos kunhan tuun!)

Käytiin tänään Julian ja Lisan kanssa ostarilla kuikuilemassa halloween-asuja. Tytöt tahtoi olla hetken rinsessoja..
Tänäkin vuonna lähes kaikki naispuolisille myytävät kostyymit on semmosia vesirajaan ulottuvia, semisti huorahtavia retkuja. Että onko sitä niinku tarkotus pukeutua ilotytöksi, vai keijukaiseksi?
Sitten on tietysti myös jtn överisiistejä pitsa-asuja. Tai voi pukeutua vaikka Paavo Pesusieneksi!

Käytiin myös toki taas tähtitaalalle silmäilemässä niitä söpöjä myyjäpoikia. Aika huolestuttavaa, kun ne tietää jo, että mitä mä tilaan. Tosin aina vaan jtn vihreää teetä (ajoittain chai lattea), että eikai se nyt kovin hankalaa ole. Varsinkin kun siellä ramppaa jatkuvasti. Oltiin nimittäin myös tiistaina. :D

Tänään oli hyvinkin laiska päivä "töissä". Saijan piti päästä hammaslääkäriin, joten menin sen luokse hengaamaan ja kattomaan telkkaria lekurin ajaksi, kun jonkun piti olla Saijan hostkidiä vastassa kun se tuli koulusta. Koska Saija oli ite vielä siihen aikaan siellä sorkittavana. Hain siis lapsen pysäkiltä ja laitoin tekemään läksyjä. Sitten Saija jo saapuikin ja chillattiin niillä hetki ja se heitti mut kotia. Ja sitten vaihdoin Julian ihanaan Mini Cooperiin. Siistein auto ever, tosin oon liian pitkä! Ottaa jalat kiinni kojelautaan ja pää on katossa! :D

Tämä järjestelyhän siis onnistui koska Natasha oli vastaanottamassa nämä meidän lapsukaiset. Heleppoa heleppoa.

Vielä kaksi työpäivää. Huh huh. Ihan kummallista. Enkä oo edelleenkään alottanut sitä vaatekaapin siivousta..darn.

Ei kommentteja: