lauantai 2. lokakuuta 2010

the best things in life are free, but you can keep them for the birds and bees, now give me money, that's what I want..

Käytiin tänään Tysons Corner-nimisellä ostarilla pyörimässä ja katsastettiin samalla se The Social Network -elokuva. Kuinka facebook syntyi -elokuva. Ja se oli oikeesti aika hyvä. Kunnon koodajanörttejä. Ja jännä nähhä, miten semmonenkin maailmanlaajuinen menestysilmiö on oikeestaan saanut alkunsa. Ja mitä raha tekee ihmisille. Suosittelen katsomaan.

Piti tietysti käydä myös mun ehdottomassa lempparikaupassa, Urban Outfitters'llä. Koko ajan piti hokea itselleen, että "elä osta mitään, tai Californiassa oot nälissäs..". Tosin kuka sitä nyt ruokaa tarviaa? Hyvin selviää 8 päivää ilman. No ei oikeesti, älä huoli äiti. Säästin rahani. Mutta siis voisin kyllä ostaa sen koko kaupan tyhjäksi. Maksaa luottokortilla silmää räpäyttämättä. Suomessa ei onneksi kyseisiä paratiisikauppoja ole, lähin on vissiin Tukholmassa. Mutta ainahan sitä voi lähtä vaikka risteilemään......

Nyt vaan taas töllöä ja ruokaa. Huomenna ehkä jotain. Vois ainakin nukkua esim. puoleenpäivään. Että varmasti taas maanantaina hymyilyttää. Tosin sehän on sitten vika työviikko, että saattaa jopa olla fiilistä!

Tumblr_l9mumq964r1qdhmifo1_400_large
kuva: http://weheartit.com/entry/4174738

Siinä teille. Lmfao vaan ja silleen. Kivoja intertekstuaalisia viittauksia. Niin. Osaan myös hienoja sanoja.

Ei kommentteja: