perjantai 15. lokakuuta 2010

Olen edelleen elossa..

Tanaan hengailin Essin (joka on siis Malibussa aupparina ja mun lukiokavereita) ja sen tadin ja kahden serkun kanssa, jotka on taalla lomamatkalla. Pyorittiin Hollywood Boulevardilla ja kaytiin semmosella turistiajelulla, joka vei ohi julkkisten kotien ja kaukaa katsomaan Hollywood-kylttia. Tosin oli sen verran paljon savusumua ilmassa, etta ei siita kameran linssin lapi oikeen mitaan nahnyt. Murr. Huomenna ehka uusi yritys..

Nahtiin myos kun ne kuvasi "how do I look"-nimista telkkusarjaa. Siis sita missa ne stailaa jonkun muka huonosti pukeutuneen uudestaan. Yleison piti vaan huutaa ja taputtaa aina tarvittaessa, ja esittaa etta ne tuntee sen stailattavan. Etta nain niita ohjelmia siis oikeasti tehdaan..

Nyt taidan painella suihkuun ja unille, huomenna olis tarkotus hengata Essin ja kumppaneiden kanssa jallehen. Kun ei tassa kaupungissa oikeestaan silleen ole mitaan nakemista. Oikeesti. Tahtia kadussa ja kadenjalkia, jtn kyltteja ja voila. Elaintarha tosin ois, mutta kahtoa jaksaako sinne asti lahta yrittamaan.

Au revoir!

Ei kommentteja: