torstai 7. lokakuuta 2010

minne katosi päivät, joina et nähnyt mitään, ilman että hän olisi nähnyt saman, minne katosi päivät, joiden aikana hän tottui, hän tottui syliisi..

Ymmärrän kyllä, että tiet Ukrainassa on ehkä hiukan eri tasoisia kuin tässä maassa, mutta tuo meidän Natasha on ehkä huonoin kuski ever! Pelottaa ihan vietävästi istua kyydissä kun se ajaa! Ja siis vaikka tuo hostmomin auto onkin aika iso, niin sillä on kuitenkin ihan tosi helppo ajaa. Ja se on hei automaatti, kaasua vaan. Mutta itäblokin vahvistuksemme ei meinaa osata pysyä edes omalla kaistalla, saati alkaa jarruttaa tarpeeksi ajoissa kun pitäs pysähtyä. Nopeushan on toki ainakin kymmenen mailia vähemmän mitä rajotukset sanoo, eli kaikki agressiiviset amerikkalaiset kuskit huudattaa tööttiä kun eivät pääsee ohi.
Tottakai Natashan pitää ajella mah paljon että se tottuu tähän liikenteeseen yms, mutta mieluusti silleen että mä en oo kyydissä. Ihan riittämiin oon ollut kolaireissa esim.

Huomenna olis sitten viimenen työpäivä. Tuntuu vähän hassulta, että oon ollu täällä jo vuoden. Minne katosi päivät oikeesti??

Siivosin tänään jopa tuon vaatekaappinikin. Ja voin kuulkaa kertoa, että olenpa aika hyvillä kushessa. Meinaan että on nimittäin suhteellisen paljon tavarata. Ja suurin osa vaatteista on niitä mitkä mulla oli mukana jo tänne tullessa. Oon nähtävästi käyttänyt koko vuoden vaan muutamaa samaa t-paitaa ja shortseja. Muutamia sneakerseja taitaa olla kyllä ostettuna. Ja pitäs pari neuletta vielä ostaa, kun sinne Suomehen on ilmeisesti jo lunta luvattu! Grauh.
Mulla on myös liian monta kirjaa, joita en tod halua jättää tänne. Mutta nehän ne ei tietenkään paina yhtään kiloa. Ei. Kivan painavia on ne postitse lähetettävät paketit. Ja varmaan myös halpoja joo. Pitäs käydä huomenna ostamassa niitä semmosia ilmatiiviys-pusseja, siis niitä mistä saa imettyä ilmat pois jotta saa enemmän tavaraa pienempään tilaan. Eihän ne tietenkään noita laukkuja kevyemmiksi tee, mutta mahtus ees vähän paremmin.

Toivon myös, että ylipainokilot ei maksa kovin kauheasti, niitä kun saattaa muutamia olla. Ja puhun nyt noista matkalaukuista. Itse olettaisin vielä mahtuvani yhteen lentokoneen penkkiin..
Nyt pitäs vielä päättää, mitä tartten mukaan sinne Kalifornian reissulle, ja lainata Saijalta semmonen sopivankokoinen minimatkalaukku joka menee käsimatkatavarana. Ja keksiä, millä pääsen sinne lentokentälle ennen viittä aamulla. Nami nami.

Olen myös ehkä saanut viimein päätökseen taisteluni näiden vakuutusyhtiöiden kanssa. Pitää vielä huomenna tehdä muutama varmistussoitto, ja faksata kai yksi lasku ainakin, niin voisin jopa ehkä lunastaa sen shekin jonka pitäs korvata menetettyä rahaa. Tosin tämä minun hostmomin vakuutusyhtiö maksaa siis kaikki sairaalaskut ja lähettää shekin niistä mitä jo maksoin. Ja sitten sen syyllisen miehen vakuutusyhtiön jo lähettämä rahalappunen sisältää korvauksia kivusta ja särystä ja "menetetystä" palkasta ja jtn.
Mutta mietin tässä vain, että eikai se mikään vakuutuspetos ole, että kaksi eri yhtiötä korvaa samat laskut?! Tämän ajattelin vielä varmistaa, että ei ole sitten FBIn pojat ovella Suomessa. Muuten saavat kyllä vakuutusyhtiöiset jäädä tänne tappelemaan keskenään..

Huh. Lauantaina olis ne Aan synttärit ja limusiiniajelua DCssä. Ihan siisti tapa lopettaa ura tässä perheessä?

Ei kommentteja: