sunnuntai 3. lokakuuta 2010

i like watchin' the puddles gather rain..

Sateinen sunnuntai. Paljon teetä ja Blind Melon'ia.

" and all I can do is just pour some tea for two, and speak my point of view, but it's not sane.."

Nukuin suunnitellusti sinne puolille päivin. Saija soitti että tarviais tietoteknillistä osaamista. Joo no tänne vaan, meikähän osaa! Armas nörttiveljeni ei yllättäen ollut koneella kun olisin oikeasti tarvinnut asiantuntemusta, mutta osasin iha itte! Piti siis vaan polttaa pari cdtä. Ja itunes kertoi automaattisesti, mitä piti tehdä onnistuakseen. Mutta silti! Olen nyt äärimmäisen ylpeä itsestäni!

Nyt odottelen tässä Lisaa hakemaan minua Starbucksille. Saksan tyttäret soitteli tuossa aiemmin, että ne haluaa taas mennä bongailemaan niitä kahta todella kuumaa työntekijää siellä yhdessä tietyssä tähtikahvilassa. Äpsölyytli, I'm in!

Huomenna napsahtaa tosiaan viimenen työviikko. Luulisin silti että maanantai tuntuu ihan maanantailta. Vois viimein alottaa sen vaatekaapin siivouksen. Ihan oikeesti. Tulee muuten taas liian kiire.

Tajusin just tässä myös, että sen mun lento kohti Losia lähtee seittemältä aamulla, eli kentällä pitää olla viimestään viideltä. Ja lennän Baltimoren kentältä, täältä ajaa sinne tunnin. Niin että millähän meinasin päästä. Kun sinne kentälle menee busseja viimeseltä metroasemalta, mutta ei ne noin aikasiin kulje. Ja taksi voi olla aika imakka maksaa. Joutunee kyselemään josko joku vois heittää. Tai sit on mentävä sinne edellisenä iltana jo hengaamaan.. Hmm, jännää. Kyllä tää järjestyy, kaikki aina järjestyy. No worries.

Ei kommentteja: