sunnuntai 10. lokakuuta 2010

I, I, I, will battle for the sun, sun, sun, and I, I, I wont stop until I'm done, done, done..


Melkein lokakuun puoliväli, ja ulkona oli joku +25C. Viikolla oli tosin viileämpää, piti aamulla jo kiskoa fleecetakkia päälle. Mutta viikonloppu pelasti paleltuvat, ja tarjosi suloista aurinkoa. Tosin siis mullahan oli farkut jalassakin vähän viileä. Apua?


Lauantain limusiiniajelu. Minä, Natasha ja viisi teinityttöä. Huh huh. Ajeltiin ympäri DCtä ja pysähdyttiin aina välillä, otettiin vähän valokuvia, tytöt veti jtn hulluja posepose-kuvia ja kikatteli. Ja taas ajeltiin. Nelisen tuntia yhteensä.

Meikä reppeili ihan huolella näitä kylttejä pystyttäneelle mummelille. Tai siis niille jutuille, mitä se huuteli. Sarjassamme "Amerikka on kamala maa ja Bush on kaikista pahin". Tytöt oli ihan kauhuissaan, mutta minä vaan nautin. Höhhöhhööö.

Semihyvä otos? (itsekehu kunniaan!)


Olin siis Saijalla yötä la-su. Vedettiin ihan rehelliset, suomalaiset kalsarikännit. Pyjamanhousut jalassa. Saija repeili, että kun se kävi ABCllä (eli paikallisessa Alkossa), niin ne myyjät oli nauraneet kun Saija osti Finlandia-votkulia ja todisti ikänsä Suomen passilla. " You're from Finland and you are buying Finlandia. Makes sense.." :D

Syötiin pitsaa ja oli hassunhauskaa. Aamulla oli vähän krapula. Mutta semmoinen mukava krapula.

Tänään käytiin Natashan kanssa vähän ostarilla pyörimässä. Ostin housut. Että ei ihan niin paljoa palella. Ja pipon. Ainakin.

Pitäs tässä vielä saada aikaiseksi miettiä ne reissuun tarvittavat vaattehet ja ne mitä laitan postissa. Ostin kuitenkin jopa Losin ja Friscon opaskirjat PLUS kartat, että en ihan kamalasti eksy. (enpä)
Nyt vähän teetä, tai paljon, ja Piraatti-leffoja telkkarista. Oi ihana Orlando!

Ei kommentteja: