perjantai 15. lokakuuta 2010

Terveiseni täältä lähes ikuisesta kesästä..

Eilen hengasin kolmen suomalaisen tytön kanssa, jotka oli täällä viimestä päivää. Mirja, Miia ja Riina oli täällä "opintomatkalla" ja viettämässä Mirjan kolmekymppisiä. Tytöillä oli vuokra-auto, jolla ajeltiin ympäriinsä niin mäkin sain vähän kuvaa että missä on mitäkin. Kävästiin jollain biitsillä mutta oli niin pirun viileä ettei sinne kehdannut jäädä. Tyhmä tuuli puhalsi mereltä.

Käytiin syömässä vähän sushia ja chillattiin. Sitten minut tiputettiin takasin hostellille ja Miia lähti lentokentälle ja toiset jatkamaan San Franciscoon. Oli tosi mukavata, iso kiitokseni! Ja sain jäähyväisiksi vielä tyttöjen leipäpaketin itselleni, jonka ne unohti hostellin jääkaappiin. :D

Tänään torstaina sitten suunnisti Hollywoodiin ja Walk Of Famelle. Kävelin ees taas ja bongailin tuttuja nimiä tähtilaatoista ja kädenjäljistä. Kävelin myös Melrosella ja kiertelin kauppoja. Ostin urbanilta viidelläkympillä fish eye-kameran! Sillä (pitäis) saada semmosia siistejä kuveja. Ja siis tavan filmille. Nostalgiaa!

Osasin siis ihan itte bussilla kulkea, tosin kysyin näiltä hostellin ihmisiltä että millä bussilla pääsee. Mut muuten! Ja kävelin ehkä jonku 10 kilometriä. Mahtuu kohta ne housut taas jalkaan! Luulisin.

Nyt vaan hengailua täällä yöpaikassa, parin ruotsalaisen maailmanmatkaajan kanssa tuossa keskustelin kun ne on olleet 9kk reissussa, Aasiassa ja Ausseissa kiertäneet muun muassa. Siistiä.

Huomenna jotain, minä palaa taas! :)

Ei kommentteja: