sunnuntai 24. lokakuuta 2010

now we all know the words were true, in the sappiest songs (yes,yes)..

Tuhlasin tänään muutamia dollareita lisää. Mutta UGG't on ihan mahtavan lämpimät kengät! Vaikka ne hiukan maksaakin. Ja ne kestää kyllä seuraavan vuosikymmenen. Tai ainakin siis useita vuosia. Varsinkin kun fiksuna tyttönä jopa ostin semmosen huoltokitin jossa on lampaannahkaisille popoilleni jos jonkimoista hoitoainetta. Että oonpahan sitten joku pissisteini noissa kengissä. Mutta ei tarvia ainakaan valittaa että jäätyy varpaat!

Hengasin siis päivällä Lisan ja Julian kanssa. Kaahattiin Julian Mini Cooperilla tuhatta ja sataa motarilla. Koska hei, se auto oikeesti kiihtyy, pienestä koostaan huolimatta!
Sitten vähän myöhemmin näin vielä Saijaakin. Käytiin mäkkärissä (hyi) ja ostin vaan juomista ja smoothien. Mutta kappas, siinä juoman kyljessä oli jtn monopoli-pelijuttuja, ja minähän "voitin" ilmaiset ranskalaiset. Aikamoinen lopetus tälle amerikanuralle? ;D

Myin muuten sen mun navigaattorin Lisalle. Koska se todellakin tarvihtee sitä enemmän kuin minä Suomessa. Silläkin nimittäin on vähän heikohko suuntavaisto..

Yritin vähän katella, että mitä laitan päälle sitten lentokoneeseen. Nyt tossa ois ainakin kaks paitaa, neuletakki, takki, kaulahuivi, legginsit, colleget..ja ehkä yks t-paita ja pipo ja perhana vaikka lapaset. ! Koska siis koneessahan on kylmä. Ja säästän tilaa matkalaukuissa..ainakin olevinaan.

Kello näyttää jos sunnuntaita. Eli mun viimeistä kokonaista päivää tässä maassa. Maanantaina lähtee lento 515pm. Saija lupautui viemään mut lentämiskentälle, nin ei tarvia ottaa taksia. Koska hostporukat on kuitenkin töissä, kun kentällähän pitää olla anyways muutamaa tuntia aiemmin.

Mutta niin. Saattaa tulla suru huomenna. Miksi jäähyväiset on aina ihan syvältä?

Vielä kuitenkin olis tarkotus käydä tähtitaalalla Saksan tyttöjen kanssa, ehkä leffassa jos joku haluaa nähdä sen Jackassin uusimman (kolome deee), ja sanoa heipat noille kekaroille ja porukoille.

Nyt kuitenkin vähän unta!


Ei kommentteja: