sunnuntai 24. lokakuuta 2010

keep on running, keep keep on running, there's no place like home, there's no place like home..

Humppidummm.

Ihan kreisi päivä. Nukuin liian pitkään ja oon ollu vähän turhan laiska. Kekarat on reihuneet täällä kellarissa koko ajan, vaikka miten yritän huutaa niitä menemään ylös että voin rauhassa viimestellä mun pakkailuja.
Sain tosin vähän lahjojakin. Cee antoi mulle sen tekemän kissasäästöpankin. Tosin se oli hävittänyt sen kumitulupan sieltä pohjasta. Silti aika sweet. En vaan tiedä mahtuuko se tonne laukkuun..

Koska siis nyt sanoisin että nuo laukut on liian painavia. Ja muutama säkki karamelleja olis vielä ostettavana. Jos käsimatkatavaroihin? Tai jumaliste vaikka läppärilaukkun..

Tänään menen siis illalla saksalaisten kanssa kaffelle eli teelle, ja jos Saija saa Mantelin autoa lainaan, nin sitten vielä leffaan.

Huomenna edessä siis vain meikän kaikkien roskien ulos kantaminen, pientä siivousta, pankissa pitää käydä sulkemassa se mun tili ja nostamassa kaikki viimeset vähäiset taalat, ja sitten Dullesin kentälle matkani vie. Toivon että siellä on ilmanen langaton, että voin kuluttaa sen muutaman tunnin vähän edes rattoisammin siinä odotellessa.

Laitan vielä aamulla jtn koodia tänne ennen kuin lähen!

Ei kommentteja: